Адаптер за смартфон Omegon "Red edition"

  • Марка: Omegon
  • Кат. номер: OME-56977

Адаптер за смартфони - запечатайте астрономически моменти директно на Вашия телефон

 

Как да станете астрономически фотограф само за няколко минути?

Искате ли да използвате Вашия смартфон или iPhone на Вашия телескоп? Да направите бърза снимка на ярък и красив полумесец, за да си спомните вечерта? Или да покажете на приятелите си последното си наблюдение на Юпитер? Всичко това е супер лесно и бързо с адаптера за телескопи на Omegon за смартфон.

 

Предимствата накратко:

  • стабилен адаптер за вашия смартфон
  • за устройства с ширина от 47mm до 75mm
  • гумирана скоба за 1,25" окуляри (34-37 mm диаметър)
  • подходящ за прожекционна фотография с голямо увеличение
  • подходящ за моментни снимки на Луната и планетите
  • мониторът на Вашия смартфон може да се използва за да показвате и на другите Луната и други обекти.
  • илюстровано ръководство

 

Сигурно захващане за окуляра

Адаптерът за камера Omegon създава сигурна връзка - мост между вашия телескоп и вашия смартфон. Просто закрепете Вашето устройство към окуляра с адаптера - хей, скоро, вашият смартфон е превърнат в астрономическа камера!

 

Подходящ за повечето телефони

Няма значение какъв телефон имате - почти всички модели могат да се захващат и се настройват лесно. Дори по-големи смартфони като Samsung Galaxy S4, S5 или S6 пасват перфектно на този адаптер.
 
Пълна гъвкавост - огромният диапазон на регулиране прави адаптера за смартфон Omegon универсален. Смартфоните могат да се регулират безстепенно както във вертикална, така и в хоризонтална равнина. Това ви позволява да поставите обектива на камерата директно пред окуляра, като по този начин Ви позволява да снимате любимите си обекти.

 

Покажете Вашите снимки и видеоклипове

Камерите в съвременните смартфони станаха толкова добри, че могат да се използват и за истинска фотография. Разбира се, те не могат да заменят астрономическите CCD камери, но не се предвижда да могат да направят това. Астрофотографията със смартфон има една цел – да бъде бърза и лесна.

 

Вие не правите изображения само за себе си, но и за да могат да се видят и да се наслаждават на другите. Никое друго устройство или камера не може да се използва за заснемане на изображения толкова бързо и лесно, колкото смартфон. Затова се възползвайте от разширените функции на Вашия смартфон - като социални мрежи, и покажете на приятелите си какво сте правили.

95,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 95,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!