Монтировка за два уреда Sky-Watcher AZGTIX с триножник

  • Марка: Sky-Watcher
  • Кат. номер: AZGTIX
Монтировката Sky-Watcher AZGTiX Ви позволява да монтирате два инструмента едновременно, така че можете да гледате с два вида телескопи - от една монтировка. Има и възможност за закрепване на камера от едната страна, за да може да се заснеме гледката веднага. Изключително компактен, моторно задвижван азимутален GoTo монтаж, който може да се управлява със смартфон (или таблет) чрез Wi-Fi връзка, за която е налично безплатното приложение SynScan Pro. Но може да се използва и с ръчното управление SynScan GoTo, като това не е включено в комплекта (допълнителен аксесоар). Освен моторизирано движение има и възможност за ръчно настройване на обектите.
 
Благодарение на технологията за двоен енкодер "Freedom Find", ръчното движение на монтировката може да се използва и след настройка и центриране. Вградените енкодери непрекъснато виждат позицията на монтировката, дори по време на движение, така че можете да превключвате между автоматично и ръчно търсене на обект по всяко време, без да губите позицията, а функцията на часовниковия механизъм остава активна през цялото време.
 
Двата телескопа са фиксирани със стандартна лястовича опашка на Vixen, главата на монтировката е свързана към триножника със стандартна резба за снимки 3/8". В допълнение към фабричния триножник, може да се използва и повечето стандартни стативи за снимки.
 
Пакетът включва стоманен статив и удължителна тръба. Товароносимостта му за един телескоп е 6 кг, ако е с два телескопа може да тежи общо 10 кг.
 
Захранването работи с 8 батерии АА с помощта на вградения държач за батерии. Може да се използва и от външен източник на захранване, с напрежение между 7.5-12V и се препоръчва мин. захранване с 1A изход.
 
Тегло на главата: 2 кг, тегло на триножника: 2,4 кг. Тегло на удължителя: 0,12 кг
1 150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 150,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!