Черна лупа Levenhuk Zeno Multi ML17

110,00 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 72608
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Черна лупа Levenhuk Zeno Multi ML17
Лупа с взаимозаменяеми лещи, монтирана в гъвкава стойка или в дръжка. Светодиодно осветление. Щипки "трета ръка". Стойка за поялник. Увеличение: 2/5/16x

Този лупа комбинира всички необходими оптични инструменти в един. Има стабилна стойка с гъвкав държач, към който са закрепени взаимозаменяемите лещи. Когато я закупите, получавате три ръчни лупи, три лупи върху настолна основа и настолна лампа. Те са с различни увеличения и диаметри. Черната лупа Levenhuk Zeno Multi ML17 има също щипки и специална стойка за поялник.

Стойката има осветление, което се състои от шест ярки светодиодни светлини с регулируем ъгъл на светлината. Вместо лещата можете да монтирате плафон и да превърнете лупата в практична настолна лампа. Светодиодното осветление може да работи с батерии или с променливотоков адаптер.

Комплектът включва и ергономична дръжка. Можете да монтирате в нея взаимозаменяеми лещи. Тази дръжка се характеризира с вградено светодиодно осветление, което се състои от две светодиодни светлини. Те също се захранват с батерии.

Областите на приложение на лупата включват ремонт на малки устройства, точен монтаж на елементи, шиене, изработване на модели, за ремонт на часовници/бижута и др.

Внимание! Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220-240 V в повечето европейски страни. Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включите устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател.

Спецификации:
Диаметър на лещата (pазмери), mm: 90/75/37
Увеличение, x: 2/5/16
Материал на оптиката: оптична пластмаса
Материал на дръжката: гумирана пластмаса
Осветление: светодиоднo
Захранване: осветление: в основата: 4 батерии AAA (не са включени) или променливотоков адаптер 240 V (включен); в дръжката: 3 батерии AAA (не са включени)
Допълнителен: щипки "трета ръка", стойка за поялник, процеп с шкурка, отделение за принадлежности
Приложение: шиене/текстил, за четене/търсене, ремонт на часовници/бижутерия
Конструкция: с дръжка, на стойка
Осветление: да

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!