Лупа Levenhuk Zeno 60 LED, 2,5/5x, 88/21 mm

Лупа Levenhuk Zeno 60 LED, 2,5/5x, 88/21 mm
Светодиодно осветление. Увеличение: 2,5/5x. Диаметър: 88/21 mm.

Лупата Levenhuk Zeno 60 LED е красив инструмент без рамка с добре обмислен дизайн. Тя има две лещи: основна леща и вътрешна леща, разположена при дръжката, с увеличения съответно 2,5x и 5x. Това е удобно, когато четете текстове с различни шрифтове, или изучавате предмети с миниатюрни детайли.

Вграденото осветление Ви позволява да използвате тази леща дори на тъмно. Светодиодните светлини осигуряват равномерно осветяване на наблюдавания обект, а ярката и мека светлина е приятна за окото. Осветлението се захранва от две батерии с размер ААА (доставени заедно с лупата) и ще Ви служи в продължение на много години.

Дръжката на тази лупа е с гумено покритие за удобно и здраво хващане. За да включите или изключите осветлението, използвайте гумения бутон отстрани на дръжката. Самата леща е изработена от висококачествена оптична пластмаса, която осигурява ясни и ярки изображения, сравними с тези от стъклена леща.

Комплектът включва:
Лупа Levenhuk Zeno
2 батерии размер ААА
Кутия за съхранение
Кърпа за почистване
Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Спецификации
Диаметър на лещата (pазмери), mm: 88

Диаметър на вградената леща, mm: 21Увеличение, x: 2,5Увеличение на вградената леща, x: 5Материал на оптиката: акрилМатериал на дръжката: пластмаса (ABS)Осветление: 2 бели светодиодни лампиЗахранване: 2 бр. батерии АAА (1,5V)Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.Размери, mm: 231x89x28