Телескоп Levenhuk Skyline BASE 70T

400,00 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 72848
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Телескоп Levenhuk Skyline BASE 70T
Рефракторен телескоп. Апертура: 70 mm. Фокусно разстояние: 700 mm

Levenhuk Skyline BASE 70T е идеален първи телескоп, който няма да разочарова начинаещия астроном. Този набор включва оптични принадлежности, които помагат за показването на възможностите на този рефракторен телескоп в пълния им размер. Телескопът Levenhuk Skyline BASE 70T чудесен за наблюдение на Луната с нейните кратери, Венера, бледи и двойни звезди, кълбовидни и отворени звездни купове. При идеални условия можете да наблюдавате Марс, Сатурн и Юпитер. Отдалечените планети на Слънчевата система се виждат като малки точки. Този телескоп е подходящ за наземни наблюдения.

Телескопът Levenhuk Skyline BASE 70T е рефракторен телескоп със стъклена оптика с цялостно покритие. Оптичните повърхности не са подложени на замъгляване и изискват малко техническо обслужване, а оптиката предава отчетлива и детайлна картина. Оптичен визьор с увеличение 6x и азимутална монтировка се използват за насочване към обекти.

Наборът включва два окуляра с различно фокусно разстояние, леща на Барлоу с увеличение 2x и диагонално огледало. Принадлежностите позволяват постигане на най-голямото практическо увеличение на телескопа и наблюдаване на астрономически обекти в подробности.

Азимуталната монтировка е стабилна и здрава. На нея е закрепена поставка за принадлежности. Краката на триножника са с регулируема височина, което е полезно, когато трябва да инсталирате телескопа върху неравна повърхност или да го регулирате съгласно височината на наблюдаващия.

Спецификации:
Оптична конструкция: Рефракторни
Оптично покритие: с цялостно покритие
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm: 70
Фокусно разстояние, mm: 700
Най-голямо практическо усилване, x: 140
Фокусно отношение: f/10
Окуляри: SUPER: 10 mm (70x), 25 mm (28x)
Диаметър на тръбата на окуляра, mm: 1,25
Леща на Барлоу: 2x
Визьор: оптичен, 6x24
Триножник: от алуминий
Монтировка: азимутална AZ2
Потребителско ниво: потребители на начално ниво
Обекти на наблюдение: планети, наземни обекти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!