Комплект син уоки-токи и бинокли Levenhuk LabZZ WTT10

  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер:79902

Levenhuk LabZZ WTT10 е комплект за деца, който включва две уоки-токита и два бинокъла. Устройствата ще се окажат полезни в много игри и ще стимулират децата за намиране на нови идеи за развлекателни дейности в къща в провинцията, в задния двор или в летен лагер. С уоки-токитата и биноклите малките шпиони ще могат да следят движенията на врага по време на играта и да изпращат съобщения до щаба от разстояние. Устройствата са подходящи за деца: те са леки, компактни и с тях се работи лесно. Уоки-токитата обаче имат много функции, които ще бъдат оценени напълно от тийнейджърите и възрастните.

Уоки-токитата ви дават възможност за общуване на разстояние до 3 километра. Всяко от тях има течнокристален екран, вградено фенерче, гнездо за слушалки и функция за гласово управление VOX (чрез слушалки). Страничните шумове се потискат автоматично; при нестабилна връзка можете да активирате контрол на радиоефира – той дезактивира системата за потискане на шума и ви помага да улавяте всички сигнали на избрания канал. Има и функция за сканиране, която служи за проверка за активността на каналите. Клавиатурата може да се заключва при необходимост, като по този начин се предотвратява риска от неволно натискане на бутони – тази функция е изключително полезна при практикуване на активни игри.

Биноклите в комплекта Levenhuk LabZZ WTT10 са модели с малък размер, базирани на призми на Амичи. Разстоянието между окулярите може да се регулира и по този начин биноклите могат да се използват от деца на различни възрасти. Отчетливостта може да се регулира чрез завъртане на централния пръстен. Оптичните тръби са с гумено покритие, което осигурява възможност за стабилно хващане.

Основни характеристики:

  • Издръжливи уоки-токита с щипки за захващане, фенерчета и гнезда за слушалки
  • Функции като тези на пълноразмерните модели: гласово управление, следене, опции за сканиране на радиоефира
  • Клавиатурата може да се заключва (бутоните за предаване и повикване остават активни)
  • 22 канала за връзка, автоматично потискане на шума
  • Биноклите в комплекта – всичко необходимо, за да играете на скаути и шпиони

Комплектът включва:

  • Радиостанции уоки-токи – 2 бр.
  • Бинокли – 2 бр.
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Спецификации на радиостанциите
Работна честота, MHz 446
Брой канали 8
Шумопотискаща система автоматично потискане на фоновия шум
Мощност на предавателя, W 0,5
Обхват на комуникационната връзка, km до 3
Захранване батерии тип AAA или акумулаторни батерии – 4 бр. (за уоки-токи, не са включени в комплекта)
Функции управление на силата на звука, гласово управление VOX, наблюдение на радиоефира, сканиране, заключване на клавиатурата
Функцията за сканиране +
Осветление +
Диапазон на работната температура, °C –20…+50
Допълнителна опция вграден прожектор, порт за слушалки, щипка за колан, течнокристален дисплей, индикатор за заряда на батериите
Спецификации на биноклите
Тип призма на Амичи
Разстояние между окулярите, mm регулируема
Регулиране на фокуса централно
85,00 лв. 83,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!