Комплект подготвени проби от живи същества Levenhuk LabZZ C12

15,00 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 72868
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект подготвени проби от живи същества Levenhuk LabZZ C12
Област на приложение: зоология

Големият комплект подготвени проби Levenhuk LabZZ включва готови за използване образци в практична цветна кутия. Детето може да започне да изследва околния свят, без да губи време за приготвяне на проби. Можете да използвате този комплект с всякакви биологични микроскопи, предназначени за наблюдение с предавана светлина (с долно осветление).

Образците са разделени на групи по категории и са направени комбинации от проби, които можете да поставяте лесно върху предметната маса на микроскопа. Пробите са покрити с цветна хартия, която е с кръгли, прозрачни отвори. Всеки от образците има етикет. Пробите се съхраняват в издръжлива картонена кутия.

Изготвянето на собствени проби отнема много време. Освен това то изисква инструменти и умения. Първо трябва да направите тънък срез с микротом, специален инструмент с остро острие. След това трябва да изгладите среза с игла върху предметната маса, да го оцвети те, ако е необходимо, и да го покриете с покривно стъкло. Дари да направите всичко правилно, образецът все пак може да се окаже неподходящ за изучаване и ще трябва да започнете отново. Спестете време и избегнете проблемите с готови за употреба микроскопски проби.

Комплектът проби включва:

Животни
Миша козина
Заешка козина
Кучешка козина
Овча вълна

Насекоми
Пчелно коремче
Крак на пчела
Крило от скакалец
Крак на муха

Малки същества
Листна въшка
Мравка
Яйце от скарида
Водна бълха

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!