Цифрова камера за микроскоп Levenhuk 12M с течнокристален дисплей 9,7"

Цифровата камера за микроскоп Levenhuk 12M с течнокристален дисплей 9,7" е съвместима с тринокулярни микроскопи. Тя се монтира в отделна тръба на окуляра. Отдолу се намира цифрова камера, над нея е разположен цифров екран. Камерата предава изображението от лещата на обектива на микроскопа онлайн, екранът осигурява възможност за удобна работа с получените изображения. Ако е необходимо, можете да свържете камерата към компютър или телевизор.

Цифровата камера за микроскоп Levenhuk 12M с течнокристален дисплей 9,7" е съвременна принадлежност, която работи с платформата Android. Тя се доставя с два вградени модула (Wi-Fi и Bluetooth), благодарение на което се увеличава значително нейната възможност за свързване с различни устройства. Камерата може да осигурява изображение от лещата на обектива, да записва видеоматериали и да прави снимки. Можете да използвате вътрешна карта памет или SD карта за запаметяване на заснети материали.

Камерата се управлява чрез сензорен екран. От едната страна на камерата има слот за карта памет и HDMI порт, а от другата ѝ страна се намират вграден микрофон, два USB порта и гнездо за слушалки. За Ваше удобство можете да използвате мишка към екрана.

Софтуерът е инсталиран предварително. Вграденото приложение дава възможност за промяна на настройките на камерата, правене на снимки, записване на видеоматериали и гледане на записаните материали. Можете да регулирате изображението според Вашето желание: да прилагате цветни и температурни филтри, да регулирате контраста, отчетливостта, яркостта и гамата. Професионалните изследователи ще оценят такива незаменими характеристики, като измерване на образци и анализ на частици.

Цифровата камера Levenhuk е съвместима с микроскопи с диаметър на тръбата на окуляра 23,2 mm. Монтировката е вече включена в комплекта. По време на работата е необходима постоянна връзка с мрежата (включен е адаптер).

Внимание! Не монтирайте цифрови камери Levenhuk с течнокристален дисплей в наклонена тръба на окуляра. Ако това се случи, течнокристалният екран или микроскопът могат да паднат или да се повредят.

Комплектът включва:

  • Цифрова камера с течнокристален екран
  • Захранващ адаптер
  • C-образна монтировка
  • USB кабел
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Спецификации
Течнокристален дисплей цветен 9,7" сензор
Процесор четириядрен RK 3288, 1,8 GHz
RAM, GB 2 (DDR3)
Вътрешна памет, GB 8
Приложение трета тръба на окуляра с диаметър 23,2 mm, C-образна монтировка
Мегапиксела 12
Максимална резолюция (статична), пиксела, px 2048x1536
Размер на пикселите 2.2x2.2
Честота на кадрите, кадри в секунда 30
Формат на изображението *.mjpg
Видео формат *.mp4
Чувствителност, v/lux.sec при 550 nm 18.8
Време за експозиция, ms 50–1000
Спектрален обхват, nm 390-770
Възможност за свързване на допълнително оборудване (не е включено в комплекта) поддържа microSD карти с обем до 32 Gb;
мишка (с USB порт);
монитор/телевизор (с HDMI порт);
Windows/MacOS;
слушалки
Операционна система Android 5.1 (многоезикова)
Вградени модули Wi-Fi, Bluetooth
Баланс на бялото автоматичен/ръчен
Контрол на експозицията автоматичен/ръчен
Софтуерни характеристики измерване, яркост, време за експозиция и др.
Захранване DC 12 W/2 A; променливотоков адаптер, чрез кабел USB 2.0