Леща на Барлоу GSO 2x Barlow lens 1,25"

 • Марка: GSO
 • Кат. номер: GSO-B2x

1,25" 2x ахроматична леща на Барлоу на GSO увеличава приближението на всеки окуляр и ефективно удвоява или утроява броя на окулярите, с които разполагате.


Този модел увеличава приближението на окуляра 2 пъти.


Лещата на Барлоу може да се отдели от основната тръба и да се завие директно в 1,25" окуляр за приблизително 1,5x увеличение на приближението.


Ниският "къс" профил поддържа удобна позиция за гледане.


Двуелементни, изцяло многослойни лещи с отлична корекция на цвета, острота и яркост на изображението.

 

Детайли за продукта

1.25" 2x къса ахроматична леща на Барлоу на GSO е отличен аксесоар, който Ви позволява ефективно да удвоите броя на окулярите във Вашата колекция. Тази леща на Барлоу използва двуелементни, изцяло многослойни лещи с отлична цветова корекция и острота. Ръбовете на лещите са почернени за максимизиране на контраста на изображението Корпусът е прецизно изработен с ЦПУ от алуминий и има красиво покритие.

 

Наистина хубава характеристика на тази леща на Барлоу на GSO е, че елементът Барлоу се намира в отделна метална клетка в долната част, която може да се развие от горната тръба. След това можете да завиете клетката на Барлоу директно в 1,25" окуляри със стандартна 1,25" филтърна резба, за да увеличите увеличението на конкретния окуляр, като същевременно поддържате нисък профил. Когато се завинти в окуляра, лещата ще даде приблизително 1,5x увеличение. Така, например, 30 мм окуляр може да се използва с Барлоу елемента, завинтен като 20 мм окуляр, или с цялата леща на Барлоу като 15 мм окуляр. Това е като да имаш три окуляра в един! Можете също да използвате тръбата сама по себе си без елемента Барлоу като 36 mm (1,4") удължителна тръба за 1,25" окуляри и аксесоари.

 

Обърнете внимание, че използването на какъвто и да е оптичен елемент като леща на Барлоу и фокални редуктори променя фокусната точка на Вашия телескоп, изисквайки допълнително движение във фокус или извън фокус. Точното необходимо количество ход на фокуса ще зависи от оптиката и механиката на Вашата конкретна настройка (телескоп, диагонал (ако се използва), леща на Барлоу и окуляр). Следователно имайте предвид, че може да не успеете да достигнете фокус с всички окуляри или във всички конфигурации с дадена леща на Барлоу.

 

Спецификации:

 • Размер: 1.25 inch (31.7mm)
 • Увеличение: 2x
 • Вид: Ахроматична
 • Покритие: Напълно многослойно покритие, почернени ръбове на лещите
 • Тегло: 0.1 kg.
 • Височина (Общо): 78 mm.
 • Капачки: 2
 • 1.25" филтърни резби на дъното: не
 • Произведено в Тайван
75,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!