Discovery channel

Микроскопите Discovery Artisan са идеални за професионалисти, чийто професионален ангажимент е свързан с приложна работа. Те могат да се използват при запояване, ремонт на електронни устройства и миниатюрно оборудване, реставрационни работи, четене на чертежи и карти, оценка на качеството на метали и автентичността на монети, заточване на ножове и много други. Освен това, тези микроскопи могат да се използват за хобита, като например изучаване на камъни или създаване на цифрови каталози на различни образци. Всички микроскопи могат да се свързват към външни устройства за показване на изображения върху екран, а някои модели са оборудвани с вградени течнокристални екрани.

 

Серията микроскопи Discovery Atto е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Тя е с ахроматична оптика и предлага увеличение от 40x до 1000x с двойно светодиодно осветление, регулиране на интензитета и фино фокусиране. Всички микроскопи от тази серия са оборудвани с кондензер Abbe и позволяват наблюдения с помощта на светлинни филтри. Серията включва модел с 5 Mpx цифрова камера. Всеки микроскоп идва с образователна книга, наречена „Невидимият свят“.

 

Серията микроскопи Discovery Femto се състои от оптични микроскопи и модели с 3 Mpx камери, предназначени за начинаещи. Те са с ахроматична оптика и предлага увеличение от 40x до 400x с двойно светодиодно осветление и регулиране на яркостта. Специална характеристика на тази продуктова гама е наклонът от 45° на окулярната тръба, което прави дългите наблюдения по-удобни. Това е отличен избор както за любители, така и за студенти. Всеки микроскоп идва с образователната книга „Невидимият свят“.

 

Discovery Micro са лесни за използване микроскопи за начално ниво. Те са отличен избор за начинаещи биолози и любители на науката. Те са с корпус с ярък цвят и се получават с книга за микросвета. Можете да изучавате подготвени проби, тънки срезове от растения, части от насекоми и всякакви самостоятелно направени прозрачни образци.

 

Discovery Nano - микроскопи за начално ниво, за хобита, домашни микроскопски изследвания и уроци по биология в училище. Те имат ахроматична оптика от стъкло, осигуряват увеличение в диапазона от 40x до 400x и са оборудвани с комбинирано светодиодно осветление, което се захранва от батерии. Серията Discovery Nano включва оптични микроскопи и модел с 0,3 MP цифрова камера. Всеки микроскоп се получава с образователната книга "Невидимият свят".

 

Микроскопите Discovery Pico са с метални тела и ахроматична оптика. Всички микроскопи са снабдени с въртяща се наклонена монокулярна глава, която е оптимална за продължително наблюдение. Диапазонът на увеличението е от 40x до 400x и има грубо и фино фокусиране. Осветление: горно и долно светодиодно осветление с регулиране на яркостта, захранване чрез мрежов кабел или с батерии. Серията Discovery Pico включва оптични модели и цифров микроскоп с 1,3 MP камера. Всеки микроскоп се получава с образователната книга "Невидимият свят".

Подреди по