Леща на Барлоу GSO 3x Barlow with ED lens 1.25"

  • Марка: GSO
  • Кат. номер: B3xed
Тази леща на Барлоу осигурява 3x увеличение с много добро качество благодарение на ED лещата. Всички лещи са с FMC покритие. Всички възможни отражения са блокирани от вътрешната преграда и ръбовете са боядисани в черно. Лещата на Барлоу е оборудвана с филтърна резба.
 
 
Лещите на Барлоу се използват когато увеличението трябва да се увеличи още повече, което означава, че качеството на тези елементи е критично. Използването на лещи на Барлоу с по-ниско качество влошава драстично качеството на изображението. При използване на леща на Барлоу и окуляр с по-дълго фокусно разстояние може да се работи с подобно увеличение, както при окуляр с по-късо фокусно разстояние, по-малки лещи.
 
 
Лещите на Барлоу се поставят между окуляра и обектива или огледалото. Лещите на Барлоу се предлагат в размери 31,7 mm (1.25") или 50,8 mm (2").
 
 
Всички елементи на лещата в светлинния път оказват влияние върху качеството, но висококачествената леща на Барлоу може да се използва незабелязано. Лещите на Барлоу могат да се използват, за да направят възможни много повече увеличения, без да купувате допълнителни окуляри.
110,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 110,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!